Ο προπονητής Σάββας Δαμιανού, μιλώντας στο balla, και ρωτώντας τον για τον Άρη, μας μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τους Λιάσο Λουκά και Μάκη Σεργίδη. Δύο προπονητές που τους δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψουν και να χτίσουν τις ομάδες τους τα τελευταία χρόνια. Εξ’ ου και η δουλειά και το έργο τους, που φαίνονται στο γήπεδο.
«Το καλύτερο για έναν προπονητή, είναι να έχει την ευκαιρία να δουλέψει και να χτίσει την ομάδα του από την αρχή. Υπάρχουν παραδείγματα και που έδειξαν εμπειρία. Ομάδες όπως ο Άρης και η ΠΑΕΕΚ, με τον Λιάσο και τον Μάκη να δείχνουν έργο. Τους στήριξε η ομάδα, δούλεψαν αρκετά χρόνια στο πλάνο τους και αυτό τους έδωσε η εμπειρία».
Για τον Άρη μας είπε: «Για μένα είναι ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα. Ο Λιάσος αποδεικνύει πως όταν ο Κύπριος προπονητής έχει τα κατάλληλα όπλα μπορεί να ανταπεξέλθει σε τέτοιες συνθήκες. Όμως βλέπω ότι ίσως επηρεαστεί περισσότερο από το Κόπα Άφρικα και αυτό είναι ένα θέμα για τον Άρη, κυρίως στην άμυνα. Η άμυνα του Άρη είναι πολύ σημαντικό όπλο. Πολύ δύσκολα κάνεις ευκαιρίες του Άρη, όμως με αυτή την εξέλιξη, εάν φύγουν 3-4 παίκτες από την ομάδα για το Κόπα Άφρικα θα μπει σε μία κατάσταση που πρέπει να τη διαχειριστεί».

Κύπρος Εγγλέζος

Διαβάστε επίσης:

ΔΑΜΙΑΝΟΥ: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΑΕΛ…»

ΔΑΜΙΑΝΟΥ: «Η Ανόρθωση έχει την καλύτερη αμυντική γραμμή, έχει και… Ουάρντα»

ΔΑΜΙΑΝΟΥ στο balla: «Έτσι περιμένω το ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια…»