Μιλώντας στο balla, ο Σάββας Δαμιανού σχολίασε και την ανοδική πορεία της Ανόρθωσης στις τελευταίες αγωνιστικές, μετά και την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων:
«Η Ανόρθωση επανέρχεται. Παρά το ότι δεν λαμβάνει γκολ από τον κεντρικό της επιθετικό έχει αρκετή ποιότητα και βρίσκει γκολ από την πίσω γραμμή. Υπάρχει σοβαρή βελτίωση όσο αφορά την αμυντική λειτουργία, αν αναλογιστούμε τα γκολ που δεχόταν, με τα γκολ που δέχεται και στη συνολική της λειτουργία. Αυτή τη στιγμή έχει την καλύτερη αμυντική γραμμή. Άλλωστε το δείχνει με το μηδέν παθητικό σε τρία ματς. Με μία ποιοτική προσθήκη στην επίθεση, έχει τη δυναμική για να επανέλθει».
Για τους παίκτες ποιότητας πίσω από τον επιθετικό: «Παίκτες όπως οι Ουάρντα, Ντέλετιτς και Χριστοδουλόπουλος, είναι πολύ σημαντικοί. Παίκτες με ποιότητα και όταν βρεθούν εκεί μπροστά στην εστία, ξέρουν πως να τελειώσουν τη φάση. Ιδιαίτερα ο Ουάρντα που θα το κάνει είτε με διείσδυση στην περιοχή, είτε θα σκοράρει με κεφάλι, με σουτ. Μπορεί να σκοράρει με όλους τους τρόπους».

Κύπρος Εγγλέζος

Διαβάστε επίσης:

ΔΑΜΙΑΝΟΥ: «Η δουλειά του Λιάσου και του Μάκη και ο Άρης… για πρωτάθλημα»!

ΔΑΜΙΑΝΟΥ για Απόλλων: «Περνάει μια κρίση…»

ΔΑΜΙΑΝΟΥ στο balla: «Έτσι περιμένω το ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια…»