Ακόμα και οι στενοί συνεργάτες του Νορβηγού, δεν είναι σε θέση να προβλέψουν τι θα αποφασίσει ο προπονητής για την επόμενη μέρα στην Ομόνοια, σε ότι αφορά τις αλλαγές εν όψει Ιανουαρίου.
Ούτε καν για τον Ασάντε, δεν είναι ακόμα σίγουρος ο Μπεργκ. Από τη μία τον θέλει να γυρίσει, από την άλλη οι αμφιβολίες αν θα είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά.
Δεν άνοιξε επίσης τα χαρτιά του, ούτε για τους…φευγάτους. Παρόλο ότι όλοι λένε πως δύσκολα επιβιώνει ο Ιγιάγι Ατιέμγουεν εν τούτοις επίσημα ο προπονητής δεν αποφάσισε.
Τι σημαίνει αυτό και αν μπορεί να προκύψει έκπληξη ή εκπλήξεις είναι κάτι που μόνο ο κόουτς το γνωρίζει.
Θυμίζουμε. Με την ΑΕΛ, έμειναν στον πάγκο οι Ατιέμγουεν-Ντούρις-Τσέποβιτς. Δηλαδή οι επιθετικοί δεν κρίθηκαν απαραίτητοι για να νικήσει η ομάδα.
Αν σημαίνει επίσης κάτι αυτό, πάλι ο Μπεργκ το ξέρει. Από εκεί και πέρα, επιμένουμε στις πληροφορίες μας ότι ο Νορβηγός δύσκολα θα ξεφύγει από την γνωστή του τακτική που τον θέλει να μην επιθυμεί πολλές μεταγραφές.
Οι Ομονοιάτες που περιμένουν μαζεμένα νέα, να έχουν στο μυαλό τους ότι μπορεί να δουν από μία μέχρι δύο μεταγραφές!!!
Αυτά για το μεταγραφικό κομμάτι, ενώ η ομάδα βλέπει πλέον το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ με το Γιόρντι Γκόμεθ, όπως είπε ο Μπεργκ να επιστρέφει και θυμίζουμε ότι ο Μπασιρού και ο Φαμπιάνο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.