Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πρόκριση, αλλά όχι την εικόνα της ομάδας του, ενώ κάνοντας έναν μικρό απολογισμό, ανέφερε πως αρχικά οι «πράσινοι» έφεραν τον κόσμο στην Λεωφόρο, αλλά μετά τους έστειλαν σπίτια τους.
Ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά την πρόκριση στα προημιτελικά Κυπέλλου ανέφερε τα εξής: «Είμαι ικανοποιημένος από την πρόκριση. Δεν με ενδιαφέρει αν ήταν νίκη ή ισοπαλία. Ήταν δύσκολη, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Σήμερα ήμασταν αρκετά καλοί, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες και θα μπορούσαμε αν αποκτήσουμε το πλεονέκτημα. Δεν το καταφέραμε. Στο δεύτερο ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, γιατί ήταν θέμα ενός γκολ. Είτε θα το βάζαμε εμείς ή ο Βόλος. Η αποβολή βοήθησε την κατάσταση για να είμαστε πιο ήρεμοι. Σε τέτοια παιχνίδια μια φάση μπορεί να κρίνει την έκβαση μίας πρόκρισης. Μπορούσαμε να το τελειώσαμε πιο νωρίς, ανησυχήσαμε, αλλά στο τέλος δίκαια προκριθήκαμε».
Για την έως τώρα πορεία της ομάδας και το τι έχει καταφέρει ο Παναθηναϊκός: «Δεν έχουμε καταφέρει πολλά πράγματα. Καταφέραμε σε ένα διάστημα του πρωταθλήματος να απολαύσουμε τη γεμάτη Λεωφόρο. Ο κόσμος γέμισε το στάδιο, ήταν εκπληκτική ατμόσφαιρα. Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, τους στείλαμε σπίτια τους και πρέπει να παλέψουμε για να τους φέρουμε ξανά. Με θετικά αποτελέσματα θα το καταφέρουμε».