Αναμένοντας την επίσημη ανακοίνωση για τον Εσθονό κεντρικό αμυντικό Κάρολ Μετς, δεν φαίνεται επί τους παρόντος να προκύπτει άλλο μεταγραφικό νέο για το ΑΠΟΕΛ.
Οι πληροφορίες μάλιστα, θέλουν τόσο τον προπονητή, όσο και τη διοίκηση να μην ασχολούνται με άλλα ονόματα αφού αναλύουν το ρόστερ και καταλήγουν στην άποψη, ότι η ομάδα σχεδόν είναι πλήρης.
Οι ίδιες πληροφορίες, λένε πως για να προχωρήσει το ΑΠΟΕΛ σε άλλη προσθήκη τον Ιανουάριο θα πρέπει να φύγει άλλος παίκτης με δική του επιθυμία.
Δεν υπάρχει δηλαδή πρόθεση να αποδεσμευθεί κάποιος ώστε να προκύψει και υποχρέωση καταβολής αποζημίωσης. Ταυτόχρονα, είναι και το θέμα που θέλει τον Σωφρόνη να έχει εμπιστοσύνη στο ρόστερ και να μην είναι το πιο εύκολο για τον προπονητή να αποφασίσει να προτείνει την αποχώρηση οποιουδήποτε παίκτη.
Θυμίζουμε, ότι εν όψει Ιανουαρίου, ο προπονητής θα έχει και δύο εσωτερικές προσθήκες που είναι ο Σταύρος Γαβριήλ, ο οποίος είναι σε θέση να αγωνιστεί αφού περιλαμβάνεται στα τελευταία ματς στην αποστολή.
Επίσης στο δρόμο της ένταξης του στην ομάδα, είναι και ο Κωνσταντίνος Μιντίκκης που θα δώσει επιπλέον λύση δεξιά στην άμυνα.