Με το που βγήκε το πρόγραμμα του Κυπέλλου αλλά και του πρωταθλήματος μέχρι και την 19η αγωνιστική, βγήκε και για την Ομόνοια το αναλυτικό πρόγραμμα του Ιανουαρίου.
Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» θα κληθούν να δώσουν 7 παιχνίδια στο διάστημα από τις 5 Ιανουαρίου μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου.
Το 2022 θα αρχίσει για την Ομόνοια με το παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης» κόντρα στην Πάφος FC
στις 5 Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης: Ο Θεουλή στο Ομόνοια – ΑΕΛ! (ΟΡΙΣΜΟΙ)

Στις 10 Ιανουαρίου οι «πράσινοι» θα είναι οι τυπικά γηπεδούχοι κόντρα στον Ολυμπιακό.
Έξι μέρες αργότερα στις 16 του μήνα η ομάδα του Μπεργκ θα πάει στο Τσίρειο για να δώσει το ντέρμπι με τον Απόλλωνα και στην συνέχεια θα μπει στον δρόμο της και το Κύπελλο.
Στις 20 Ιανουαρίου η ομάδα θα δώσει το πρώτο παιχνίδι της β’ φάσης εκτός έδρας κόντρα στον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ξυλοτύμπου.
Στις 24 του μήνα η Ομόνοια θα υποδεχθεί στο ΓΣΠ την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας για α ακολουθήσει νέο μεγάλο ντέρμπι και πάλι εκτός έδρας.

Διαβάστε επίσης: Στην αποστολή με την ΑΕΛ, ο Γιόρντι!

Στις 29 Ιανουαρίου θα πάει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για το μεγάλο παιχνίδι με την Ανόρθωση.
Την 1η Φεβρουαρίου θα επιστρέψει στο ΓΣΠ για να δώσει τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ξυλοτύμπου.
*Θυμίζουμε ότι η Ομόνοια έχει να δώσει ακόμα δύο παιχνίδι μέσα στο 2021. Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου θα υποδεχθεί την ΑΕΛ στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας, ενώ στις 26 Δεκεμβρίου θα συνιστεί το διακοπέν ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.

Χρίστος Χρίστου