Ο Σωφρόνης παρουσιάστηκε για άλλη μία φορά αισιόδοξος για τη συνέχεια.
Αποκορύφωμα, η ατάκα που είπε μετά τον Απόλλωνα ότι κάποια ομάδα, εννοώντας αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ θα πληρώσει τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται οι γαλαζοκιτρινοι.
Προφανώς, ο κόουτς θεωρεί και πιστεύει ότι δεν θα μείνει στις εντυπώσεις η δική του ομάδα από την οποία δείχνει να είναι ευχαριστημένος με τον τρόπο που αγωνίζεται.
Είναι αλήθεια ότι βγάζει καλά κομμάτια στην απόδοση του το ΑΠΟΕΛ όμως η ουσία είναι ότι δεν μπορεί να πάρει την ουσία!
Και αν δεν μπορέσει σύντομα να αλλάξει και να γίνει ουσιαστικό, τότε θα κινδυνέψει να πληρώσει βαρύ τίμημα με πιθανή αποτυχία να καταλάβει θέση στην πρώτη 6άδα.
Αυτό οφείλει να διορθώσει ο Σωφρόνης προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα η ομάδα του.
Φαίνεται άλλωστε να έχει αδυναμίες που την οδηγούν από τη μία να δέχεται γκολ ακόμα και αν ο αντίπαλος δημιουργήσει 2-3 ευκαιρίες και βέβαια η άλλη αδυναμία είναι η έλλειψη του γκολ από την επιθετική γραμμή.
Εν όψει του ότι σε μια βδομάδα θα διεξαχθεί το ντέρμπι με την Ομόνοια πρέπει να διορθώσει αυτές τις παθογένειες.
Είτε βελτιώνοντας την απόδοση συγκεκριμένων παικτών και σε πρώτο πλάνο των Νατέλ-Οκριασβίλι-Μάγκλιτσα-Κβιλιτάια, είτε με αλλαγές που θα κάνει.
Γενικότερα, ο Σωφρόνης είναι υποχρεωμένος να κάνει πράξη τη δήλωση εμπιστοσύνης στην ομάδα του με νικηφόρα αποτελέσματα.
Όλα και όλα 9 ματς έμειναν για να συμπληρωθεί η ά φάση και το ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί κατά σειρά με την Ομόνοια, την ΠΑΕΕΚ, την Ανόρθωση, τον Εθνικό, τον Άρη, τη Δόξα, την ΑΕΛ, την ΑΕΚ και την Ομόνοια.
Από αυτά τα ματς, εκτός έδρας είναι η ΠΑΕΕΚ,ο Εθνικός και η ΑΕΛ.