Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη Τύπου του Τιμούρ Κετσπάγια για το παιχνίδι με την Παρτιζάν που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (19/12) στο Βελιγράδι. Ο Μίλος Ντέλετιτς εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές.

«Να είμαστε στο τελευταίο παιχνίδι και να έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε για την πρόκριση, για εμάς είναι πολύ μεγάλη επιτυχία. Τα συγχαρητήρια αξίζουν οι ποδοσφαιριστές, παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα που μας νίκησε στην έδρα μας. Από τότε άλλαξαν πολλά πράγματα και για να φτάσουμε σε αυτή την αγωνιστική να παίζεται η πρόκριση με τρεις ομάδες, είναι επιτυχία για εμάς. Ξέρουμε τι αντίπαλο αντιμετωπίζουμε αλλά και εμείς με τη σειρά μας πιστεύουμε στις δυνάμεις μας», είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια.
Για το πως βλέπει το παιχνίδι μετά την ήττα από την ΠΑΕΕΚ: «Είναι πολύ καλή ευκαιρία μετά το τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε. Αυτή η ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά μας να αλλάξουμε τα πράγματα, είναι κίνητρο για τους παίκτες, αυτό το κίνητρο και το πάθος περιμένουμε να το δούμε. Ελπίζουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα, να παίξουμε για τον κόσμο που είναι εδώ και να κάνουμε περήφανη όλη την Κύπρο».
Για το αν ο κακός εαυτός της Ανόρθωσης είναι αυτό που φοβάται περισσότερο: «Όπως είπα και πριν είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τους παίκτες. Ότι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα και ότι ο κόσμος δεν θα μπορούσε να το φανταστεί αυτό, ότι θα είμαστε εδώ και να παίζουμε την πρόκριση. Έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας και ελπίζω να πάνε όλα καλά»
Για το ότι η Παρτιζάν έχασε μόνο από την Γάνδη στην έδρα της: «Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μέχρι το τέλος. Είναι πολύ καλή ομάδα, έχει πολύ καλούς παίκτες. Δεν σκεφτόμαστε αυτό που έγινε πριν τρεις ημέρες, σκεφτόμαστε αυτό που θα γίνει αύριο».
Για το που θα «χτυπήσει» την Παρτιζάν: «Ξέρουμε και τα αδύνατα, και τα δυνατά σημεία. Όταν παίξαμε όμως από το πρώτο παιχνίδι μέχρι και σήμερα, έχουν αλλάξει τα πράγματα».
Για το μήνυμά του προς τον κόσμο: «Εμείς πρέπει να παίξουμε για την ομάδα και τον κόσμο που μας ακολούθησε. Είναι ευχάριστο για εμάς που θα έχουμε τους φιλάθλους. Θα προσπαθήσουμε με όσες δυνάμεις έχουμε».
Για το ότι χαρακτηρίστηκε απρόβλεπτη η Ανόρθωση από τον προπονητή της Παρτιζάν: «Όταν κερδίζεις την Γάνδη και μετά χάνεις από την ΠΑΕΕΚ…. Εμείς όμως είμαστε έτοιμοι, τα παιδιά είναι έτοιμοι. Εμείς γράψαμε ξανά μία ιστορία. Έχουμε άλλη μία ευκαιρία να γράψουμε άλλη ιστορία να πάρουμε την Ανόρθωση ακόμα πιο ψηλά. Εμείς θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε».
Για τη διαφορά με το 2008: «Ήταν μία διαφορετική κατάσταση  τότε σε σχέση με σήμερα. Αυτά που δεν πετύχαμε το 2008 μακάρι να τα καταφέρουμε αύριο».

«Μας περιμένει ένας μεγάλος αγώνας. Η Παρτιζάν έχει αποδείξει ότι έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Έχουμε 90 λεπτά μπροστά μας να δείξουμε τι είμαστε ικανοί να καταφέρουμε. Το χρωστάμε στους φιλάθλους μας λόγω και των αποτελεσμάτων που είχαμε στο πρωτάθλημα», είπε αρχικά ο Μίλος Ντέλετιτς.
Για το πόσο εύκολο είναι να αλλάξουν τα δεδομένα οι παίκτες μετά τα τελευταία αποτελέσματα: «Δεν είναι εύκολο. Πρόκειται όμως για ποδόσφαιρο και στο ποδόσφαιρο μπορείς να τα αλλάξεις όλα».
Για το ότι επέστρεψε στην χώρα του και ότι θα παίξει κόντρα σε ομάδα της χώρας του: «Είναι ωραία η αίσθηση ότι θα παίξω στη χώρα μου και το ότι επέστρεψα μετά από έξι χρόνια».
Για το πως θα νιώσει εάν σκοράρει: «Θα ήταν ωραίο συναίσθημα. Σημασία έχει όμως το ομαδικό αποτέλεσμα».