Μπορεί στην ΑΕΚ να περιμένουν περισσότερο κόσμο στην «Αρένα», αλλά στα εκτός έδρας παιχνίδια τη φετινή σεζόν η παρουσία του είναι ομολογουμένως εντυπωσιακή. Ο αριθμός στο Μακάρειο πιθανόν να έφτασε και τους χίλιους, τόσοι ήταν και με τον Άρη, ενώ άκρως ικανοποιητικός ήταν ο αριθμός στην Πάφο, αλλά και στα δύο ντέρμπι στη Λεμεσό με Απόλλωνα και ΑΕΛ. Είναι επίσης γεγονός ότι η μέρα και η ώρα διεξαγωγής του ντέρμπι με την Ομόνοια δεν βοηθάει για μεγάλη παρουσία κόσμου.
Ντέρμπι στις 18:00, ημέρα Δευτέρα, είναι λες και προσφέρεις για επιδόρπιο ένα waffle και ξεχνάς τη σοκολάτα από πάνω. Τι να το κάνω; Εν πάση περιπτώσει, για να μην ξεφύγουμε και να μας πιάσει ξαφνικά κι η όρεξη, επιστρέφοντας στα ποδοσφαιρικά, ακόμη κι έτσι οι φίλοι της ΑΕΚ αναμένεται ότι θα δώσουν ξανά δυναμικό παρών σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι.
Ο κόσμος της έχει στη διάθεσή του 1700 εισιτήρια (12 ευρώ το κανονικό, 10 το μαθητικό, ένα το παιδικό). Ασφαλώς δύσκολα θα εξαντληθούν, αλλά θα είναι εξαιρετικά σημαντικό για την ομάδα να μπει στο γήπεδο για προθέρμανση και να αντιληφθεί πως δεν θα είναι μόνη στην πρωτεύουσα! Αν ο αριθμός θα ‘ναι τετραψήφιος, προφανώς θα ‘ναι πολύ ικανοποιητικός.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ: Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα Τρίτη οι Ναούμ και Εγγλέζου. Ο πρώτος αισθάνεται πολύ καλύτερα και πιθανόν να συμπεριληφθεί στην αποστολή, παραμένουν οι αμφιβολίες για τον δεύτερο. Επιστρέφει ο Τόμοβιτς, εκτός είναι ο τραυματίας Άνχελ Γκαρσία.

Ανδρέας Βεντούρης