Το μεγάλο «ευχαριστώ» του Χάρη Φαλά…
ΑΕΛ

Το μεγάλο «ευχαριστώ» του Χάρη Φαλά…

Παρελθόν από την ΑΕΛ αποτελεί και ο γυμναστής Χάρης Φαλάς ο οποίος μέσω ανάρτησης του στα σόσιαλ μίντια λέει το μεγάλο ευχαριστώ του.
Αναλυτικά η ανάρτηση του:
Το πιο σημαντικό και όμορφο ταξίδι στην ποδοσφαιρική μου καριέρα κλείνει εδώ!
Κλείνει αφήνοντας μου στιγμές και εμπειρίες οι οποίες θα μείνουν ανεξίτηλες μέσα μου και που πραγματικά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω για να τις περιγράψω!
Στο ταξίδι αυτό, θέλω να πιστεύω πως στάθηκα αντάξιος των προσδοκιών τόσο της διοίκησης που μου εμπιστεύθηκε το πόστο του προπονητή Φυσικής Κατάστασης αλλά και του κόσμου για την συνεχή και απαράμιλλη στήριξη.
Νιώθοντας ευγνώμων και παράλληλα τυχερός θέλω ταπεινά να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στον πρόεδρο κύριο Ανδρέα Σοφοκλέους, στον αντιπρόεδρο κύριο Ανδρέα Γιάπα αλλά και στον υπέροχο και ξεχωριστό κόσμο της ΑΕΛ τον οποίο θα θυμάμαι με δέος για πάντα!
Ενα μεγάλο ευχαριστώ χρωστάω και σε όλους τους πραγματικούς ήρωες που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές.
Τοτς αθλητές μου, τα λιοντάρια μου με τους οποίους ανέπτυξα ιδιαίτερη σχέση και δεσμό…
ΕΝΑ – ΕΝΑ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ, όπως επίσης και στους αφανής ήρωες που απαρτίζουν το οικοδόμημα που λέγεται ΑΕΛ ( Διευθυντή, Φυσιοθεραπευτές και γιατρούς, Φροντιστές, και λοιπό προσωπικό ) με τους οποίους συνεργάστηκα άψογα σε όλους τους τομείς.
Με τη δική τους στήριξη και βοήθεια μπόρεσα να διεκπεραιώνω καθημερινά τα καθήκοντα μου ομαλά και απρόσκοπτα!
Θα είστε φίλοι μου για πάντα!
Τέλος, το πιο μεγάλο ευχαριστώ το οφείλω ιδιαιτέρως στον “brate” Ντούσαν Κέρκεζ με τον οποίο συμπορεύομαι αλλά και στο υπόλοιπο προπονητικό team αφού χωρίς αυτούς το ταξίδι αυτό δεν θα ξεκινούσε ποτέ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΑΕΛ.
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!
ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ… Η ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ!
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονταιΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και γρασίδι

Related posts