Σημαντική νίκη πέτυχε η Γιουβέντους, που επικράτησε της Τζένοα με 2-0 και βρέθηκε στην 5η θέση και στο -7 από την τετράδα.
Στο 9ο μόλις λεπτό ο Κουαδράδο άνοιξε το σκορ με φοβερό απ’ ευθείας κόρνερ ενώ στο 15’ ο Μοράτα έστρωσε στον Μπερναρντέσκι που έκανε το σουτ αλλά ο Σιρίγκου του είπε όχι. Στο 26ο λεπτό ο Λοκατέλι γύρισε για τον Ντιμπάλα που έκανε το πρώτο σουτ στα σώματα και το επόμενο πέρασε μόλις έξω. Στο 37ο λεπτό ο Σιρίγκου έσωσε εντυπωσιακά μετά από κεφαλιά του Ντε Λιχτ ενώ στην επαναφορά ο Μοράτα έβαλε την προβολή αλλά ο Σιρίγκου έσωσε και πάλι. Μάλιστα στο 45’ ο Μοράτα έδωσε στον Ντιμπάλα που έκανες το σουτ αλλά είδε ξανά τον Σιρίγκου να λέει όχι.
Στο 51ο λεπτό το σουτ του Ντιμπάλα έξυσε το δοκάρι της Τζένοα, ενώ στο 53’ ο Μοράτα έκλεψε από τον Μπάνι αλλά νικήθηκε στο τετ α τετ με τον Σιρίγκου.
Στο 65’ ο Σιρίγκου απέκρουσε το σουτ του Ντιμπάλα και στην επαναφορά ο Κουαδράδο αστόχησε από κοντά ενώ στο 82’ ο Ντιμπάλαμε όμορφο διαγώνιο σουτ από αριστερά, έγραψε το 2-0.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Κιελίνι, Ντε Λιχτ, Κουαδράδο, Πελεγκρίνι (46’ Σάντρο), Μπεντανκούρ, Λοκατέλι, Μπερναρντέσκι (85′ Ραμπιό), Κουλουσέβσκι, Μοράτα (73’ Κεν), Ντιμπάλα (88′ Κάιο Ζόρζε)
ΤΖΕΝΟΑ: Σιρίγκου, Μπιράσκι, Μπάνι (73’ Φανχόισντεν), Βάσκες, Γκιλιόνε, Τουρέ (59’ Πορτανόβα), Μπεχράμι (59’ Γκαλντάμες), Ερνάνι, Καμπιάσο (85′ Μελεγκόνι), Μπιάνκι (59’ Πάντεβ), Εκουμπάν.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ