Πιάνοντας τον παλμό του κόσμου, ο Νταβίντ Καταλά αντιλήφθηκε πως οι πλείστοι θεωρούν ότι η ΑΕΚ θα έχει ένα εύκολο βράδυ το Σάββατο στο Μακάρειο. Αυτό ακριβώς θέλησε να ξεκόψει μεμιάς ο Ισπανός τεχνικός, στέλνοντας το μήνυμα πως η ομάδα του θα χρειαστεί να καταβάλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια προκειμένου να πετύχει το στόχο της και να κατακτήσει το δεύτερο συνεχόμενο «διπλό».
Έχει αποδειχθεί άλλωστε ότι εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν στο φετινό πρωτάθλημα και δεν είναι από τις φράσεις που αποτελούν κλισέ, αλλά την πραγματικότητα. Γι’ αυτό και ο Καταλά θέλησε να υπογραμμίσει ότι αν η ομάδα του δεν φέρει την προσπάθειά της στο 100%, θα έχει πρόβλημα.
Όπως είχαμε γράψει από χθες Πέμπτη, ο Τιάγκο είχε αρκετές ελπίδες να συμπεριληφθεί στην αποστολή, κάτι που επιβεβαίωσε ο προπονητής της ομάδας της Λάρνακας, ο οποίος δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο λόγω καρτών Τόμοβιτς και τους τραυματίες Εγγλέζου και Ναούμ.
Επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Σέρβο στην άμυνα είναι ο Μίκελ Γκονζάλεθ, ενώ αναμένεται να επανέλθει στην ενδεκάδα ο Άνχελ Γκαρσία. Ενδεχομένως να μην υπάρξουν άλλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το πώς αγωνίστηκε η ΑΕΚ στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΛ, εκτός κι αν ο Καταλά προχωρήσει σε άλλη μία αλλαγή που θα αφορά τα άκρα της επίθεσης.

Ανδρέας Βεντούρης