Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 του Βόλου για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε πως η ομάδα του άξιζε καλύτερο σκορ και το ζήτημα της πρόκρισης στα προημιτελικά είναι ανοιχτό.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς:
Για το ματς: «Δικαιούμασταν καλύτερο σκορ από το σημερινό. Ξέραμε ότι δεν θα είναι παιχνίδι με πολλές φάσεις, ξέραμε ότι ο Βόλος διακρίνεται για την καλή κυκλοφορία. Ενώ είχαμε προηγηθεί με 2-0 το γκολ που δεχθήκαμε λειτούργησε ανασταλτικά. Στο τελευταίο διάστημα προσέχαμε να μην φάμε παρά να βάλουμε γκολ. Σκορ που αφήνει ανοιχτό το θέμα της πρόκρισης. Ο προβληματισμός μου δεν ήταν όσον αφορά στο αποτέλεσμα, αλλά για κάποιους παίκτες που είχαν παραπάνω κούραση ή χτυπήματα. Καμία φορά στο παιχνίδι μέσα ένα λάθος απέναντι σε μία ομάδα που ξέρει να κυκλοφορεί την μπάλα και ιδιαίτερα σε ματς Κυπέλλου που μετράει το εκτός έδρας γκολ λειτουργεί ανασταλτικά».
Για την αυτοπεποίθηση της ομάδας: «Όταν κάνεις τρεις σερί νίκες μέσα σε 10 μέρες δεν είναι κάτι περίεργο για τον Παναθηναϊκό. Αλλά επειδή από την αρχή της χρονιάς είχαμε κενά διαστήματα, λειτουργεί καλά για την αυτοπεποίθηση. Ειδικά τώρα που αντιμετωπίζουμε προβλήματα εξαιτίας απουσίας κάποιων παικτών».