Σε άλλη μια εκπομπή «Balla με τον Μάλε», o Κώστας Μαλέκος έπλεξε το εγκώμιο του Απόλλωνα, τονίζοντας ότι με τον τρόπο που παίζει και προσεγγίζει τα παιχνίδια θα πάρει το πρωτάθλημα.
Συγκεκριμένα είπε:
«Ο Απόλλωνας με αυτό τον τρόπο που παίζει, την σκέψη των παικτών κατά την διάρκεια του αγώνα και τις αλλαγές του προπονητή θα πάρει το πρωτάθλημα. Σωστά τα προσεγγίζει τα ματς μέχρι τώρα. Πάω να παίξω με τις βασικές αντιπάλους μου, τις μεγάλες ομάδες που έμειναν πίσω και έχω μεγάλη διαφορά και πάω να παίξω με την Ανόρθωση και λέω ότι αν τη νικήσω την βγάζω εκτός και αν δεν χάσω είμαι μια χαρά. Αυτή η προσέγγιση με την διαφορά που δημιούργησε εάν επαναληφθεί και με τους άλλους μεγάλους θα είναι πρωταθλητής. Δεν είναι η ομάδα η οποία… λες «Παναγία μου τι ομάδα είναι αυτή» αλλά είναι ομάδα των καλών παικτών και των αποτελεσμάτων. Αυτό μου βγάζει».
Εκ των πραγμάτων είναι καλό το αποτέλεσμα για τον Απόλλωνα η ισοπαλία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»: «Πάντα μιλάμε εκ του αποτελέσματος. Λέμε προβλέψεις πριν το ματς και κατά 90% βγαίνω σωστός (γέλια) και μιλάμε και μετά τα παιχνίδια. Ο Απόλλωνας ξέρει να διαχειριστεί τα μεγάλα παιχνίδια».