ΑΜΠΑΣΚΑΛ: «Δεν είπα να φύγουμε από το «Γ. Καραϊσκάκης»
Ελλάδα

ΑΜΠΑΣΚΑΛ: «Δεν είπα να φύγουμε από το «Γ. Καραϊσκάκης»

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, προπονητής του Βόλου, με τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Βόλο για το Κύπελλο Ελλάδας αρχικά θέλησε να ξεκαθαρίσει κάτι για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Όπως είπε ποτέ δεν έκανε την κίνηση στους παίκτες του να φύγουν από το γήπεδο παρά μόνο θέλησε να ενημερώσει τον διαιτητή για ένα φίλαθλο που είχε πηδήξει στον αγωνιστικό χώρο.
«Να ξεκαθαρίσω ότι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν είπα ποτέ στους παίκτες μου να φύγουν. Επειδή ένας φίλαθλος πήδηξε στον αγωνιστικό χώρο το είπα στον διαιτητή και είπα στους παίκτες μου πως πρέπει να συνεχίσουμε και να είμαστε δυνατοί μέσα στο παιχνίδι».
Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο συμπαγείς, ο αντίπαλος είχε μέτρα και είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες για αντεπίθεση. Στο β’ μέρος είχαμε διάθεση να μπούμε να πιέσουμε και αυτό είχε την εικόνα που δείξαμε».
Για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων ημερών: «Θα πρέπει να πιστέψουμε περισσότερο στη δουλειά μας. Ούτως ή άλλως στα παιχνίδια αυτά έχουμε κάνει λάθη και θα πρέπει να τα διορθώσουμε. Πάνω από όλα πρέπει να αλλάξουμε την ευκολία που δεχόμαστε γκολ».

Related posts