Θέμα… ωρών θεωρείται στην Ιταλία η συμφωνία της Τότεναμ με τον Αντόνιο Κόντε, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο διετούς διάρκειας.
Εντός των προσεχών ωρών αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του Αντόνιο Κόντε με την διοίκηση της Τότεναμ, για να κλείσει η μεταξύ τους συμφωνία, που προβλέπει συμβόλαιο έως το 2023.
Αυτό υποστηρίζουν τα τελευταία ρεπορτάζ στα ιταλικά ΜΜΕ, σημειώνοντας ότι, εάν όλα πάνε βάσει πλάνου, ο Ιταλός τεχνικός θα κάνει αύριο την πρώτη του προπόνηση με τα «σπιρούνια»…
O Kόντε βρέθηκε στο «τιμόνι» της Τσέλσι την διετία 2016-18, κατακτώντας μαζί της το πρωτάθλημα στην Premier League το 2017 και το αγγλικό Κύπελλο έναν χρόνο αργότερα.
Θυμίζουμε ότι σήμερα το πρωί η διοίκηση της Τότεναμ ανακοίνωσε σήμερα την απόλυση του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, μετά από 17 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό εννιά νίκες, μία ισοπαλία και επτά ήττες.
Ο λονδρέζικος σύλλογος βρίσκεται μετά από 10 αγωνιστικές στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, με 15 βαθμούς από πέντε νίκες και ισάριθμες ήττες.