Ένα βήμα πριν από την Τότεναμ είναι ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος έχει συμφωνήσει προφορικά με τα σπιρούνια και θα υπογράψει συμβόλαιο έως το 2023.
Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο αποτελεί παρελθόν από την Τότεναμ. Από την πρώτη στιγμή τα σπιρούνια είχαν στην κορυφή της λίστας του για τη διαδοχή του Πορτογάλου τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος μετά το πρωτάθλημα με την Ίντερ κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά.
Η Τότεναμ φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στον Ιταλό προπονητή και μέσα στην Τρίτη (2/11) αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Κόντε θα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Premier League έως το 2023.
Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και μόνο οι υπογραφές απομένουν. Ο Φάμπιο Παράτιτσι τον ήθελε από τον Ιούνιο και κατάφερε λίγους μήνες μετά να τον πείσει.
Ο 52χρονος προπονητής επιστρέφει έπειτα στην Premier League, έπειτα από το 2018, όταν και βρισκόταν στον πάγκο της Τσέλσι, όπου είχε 70 νίκες σε 106 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.