Ευχαριστημένος έμεινε ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του τονίζοντας ότι ο στόχος της ομάδας παραμένει πρωταγωνιστικός.
«Είχαμε δύσκολο παιχνίδι με μία πολύ καλή ομάδα. Πήραμε μία καθαρή νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες, στον κόσμο. Όλοι μαζί βοήθησαν να έρθει αυτή η σημαντική νίκη και να μας ανεβάσει πιο ψηλά. Κρατάμε την εμφάνιση και τους τρεις βαθμούς. Από Δευτέρα αρχίζουμε δουλειά, καθώς μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια. Καλή συνέχεια στην ΑΕΛ», είπε αρχικά ενώ για τη βελτίωση στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης είπε:
«Αλλάξαμε κάποια πράγματα στις προπονήσεις με κόστος. Προσπαθούμε να περάσουμε τη δική μας φιλοσοφία. Δεν κερδίσαμε τίποτα. Κερδίσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι, πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς».
Για το στόχο της ομάδας: «Το στόχο τον καθορίζουν οι ομάδες από την αρχή. Δεν μπορούμε να μη διεκδικούμε τους στόχους μας. Κάθε παιχνίδι ο στόχος είναι η νίκη. Αυτό που πρέπει να δούμε είναι να ανέβουμε βαθμολογικά. Βάζουμε τη δική μας σφραγίδα στην ομάδα με τους συνεργάτες μου και σήμερα έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή την εμφάνιση. Είχαμε τρεξίματα 90 λεπτά».
Για τη παρουσία του κόσμου και τη στήριξη: «Αυτό που έγινε προς το πρόσωπό μου ήταν απίστευτο. Ο κόσμος στάθηκε πολύ, παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Κερδίσαμε πολλά στο γήπεδο».