Στο τελευταίο επίσημο αιώνιο ντέρμπι, ο Φράνσις Ουζόχο κράτησε την εστία του ανέπαφη για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ!
Τα πράγμα όμως διαφοροποιήθηκαν άρδην, όταν στις 31 Αυγούστου 2021, την τελευταία μέρα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ο Νιγηριανός έμεινε ελεύθερος από τους γαλαζοκίτρινους και επέστρεψε στο «Ηλίας Πούλλος», σαν εναλλακτική επιλογή στα δοκάρια, μετά τον Φαμπιάνο.
Ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου όμως, έφερε τον Ουζόχο, πρώτη επιλογή στα δοκάρια της Ομόνοιας και σήμερα καλείται να κρατήσει την εστία του ανέπαφη, απέναντι στους πρώην συμπαίκτες του στο ΑΠΟΕΛ!


Θυμίζουμε, ότι  στις 20 Μαρτίου 2021, με τον Ουζόχο στα δοκάρια του, το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να νικήσει 1-0 την Ομόνοια και να πανηγυρίσει την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου.
Τότε, ο Νιγηριανός, δεν χρειάστηκε μεν να κάνει κάποια μεγάλη απόκρουση, όμως στο τέλος πανηγύρισε την επιτυχία με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.
Πως θα, παρουσιαστεί βέβαια σήμερα σαν Ομονοιάτης (ξανά) έχει ενδιαφέρον. Ο κήπερ από τη Νιγηρία, είναι αλήθεια ότι προσπαθεί να βρει τα πατήματα και γενικότερα να βρει τον παλιό καλό του εαυτό.
Δεν έχει ακόμα φθάσει στο καλύτερο επίπεδο, όμως όσοι τον παρακολουθούν, λένε ότι παιχνίδι με παιχνίδι μπορεί να γίνει καλύτερος.
Αναμφίβολα, θα είναι ένα από τα σημαντικά πρόσωπα του ντέρμπι στο ΓΣΠ και για τους Ομονοιάτες και για τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ φιλάθλους.