Μίλησε στην κάμερα του balla.com.cy ο πρόεδρος των παλαιμάχων της Ομόνοιας Νίκος Πατίκκης και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η ομάδα του μπορεί να βγει από το βαθμολογικό αδιέξοδο και να διεκδικήσει ακόμα και τον τίτλο.
Μπορεί η Ομόνοια να βγει από αυτό το βαθμολογικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται;
«Πιστεύω ότι μπορεί η ομάδα να βγει από το βαθμολογικό αδιέξοδο. Είμαστε ακόμα στο μισό του α’ γύρου, έχει πολλά παιχνίδια, πρέπει η ομάδα να φέρει το νου της. Τώρα που θα τελειώσει και η Ευρώπη και θα δώσουμε τις δυνάμεις στο πρωτάθλημα, άνετα μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή. Μπορούμε να κάνουμε και κάποιες μεταγραφές τον Ιανουάριο. Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή»
Αυτό είναι το μήνυμα σας προς τον κόσμο; «Αξίζει τον κόπο να κάνει υπομονή. Ο κόσμος τα δίνει όλα. Πήγα και στην Ελβετία και είδα τι έκανε ο κόσμος. Πήγαινα σαν ποδοσφαιριστής, πρώτη φορά πήγα σαν φίλαθλος. Αγάπησα ακόμα περισσότερο τον κόσμο της Ομόνοιας και έδειξε πόσο αγαπά την ομάδα. Δεν μπορείς την μια μέρα να λες ότι την αγαπάς την ομάδα και την επόμενη να λες ότι δεν την αγαπάς. Στα καλά την αγαπάς, στα δύσκολα την λατρεύεις».

Χρίστος Χρίστου