Με προπόνηση στο «Tofiq Bahramov» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ομόνοιας για το εκτός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης με την Καραμπάχ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Conference League.
Πιθανότητες πρόκρισης δεν υπάρχουν για τους «πράσινους» σε αντίθεση με την Καραμπάχ που είναι το πρώτο φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο, είναι στην κορυφή και θέλει να παραμείνει εκεί για να πάει κατευθείαν στους «16» της διοργάνωσης.
Συν τοις άλλοις για τους «πράσινους» έρχεται και ντέρμπι «αιωνίων» κόντρα στο ΑΠΟΕΛ και αυτό είναι πιο σημαντικό σύμφωνα με τον Μπεργκ.
Με βάση αυτά τα δεδομένα είναι δύσκολο να βρει κίνητρα η Ομόνοια αλλά μιλάμε για ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι ομίλων και θα πρέπει να βρεθούν αυτά τα κίνητρα.
Σημαντικό κίνητρο είναι η πρώτη νίκη στον όμιλο. Πέρσι τα κατάφερε να πανηγυρίσει μια νίκη στο φινάλε, φέτος ακόμα και έχει δύο ευκαιρίες με πρώτη την αυριανή για να τα καταφέρει.
Εύκολο δεν είναι αλλά πρέπει να το παλέψει η ομάδα.
Πέραν από το γόητρο της νίκης είναι και τα χρήματα που χαρίζει ενδεχόμενη επιτυχία και ανέρχονται στις 500.000 ευρώ.
Ο Μπεργκ είπε ότι δεν ξέρει αν θα αλλάξει την 11άδα σε σχέση με το παιχνίδι με τον Άρη αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα δούμε πολλές αλλαγές από την στιγμή που έρχεται και πολύ σημαντικό παιχνίδι την Δευτέρα.
Ο Κούσουλος είναι ο μοναδικός που έμεινε στην Κύπρο. Οι υπόλοιποι είναι στην αποστολή αλλά εξ’ αυτών δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι της Πέμπτης οι Μπασιρού και Φαμπιάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2021/11/24/omonoia-pire-geysi-apo-tofiq-bahramov-fotos/