Το πιο κρίσιμο ματς της μέχρι το… επόμενο δίνει στο Brentford Community Stadium η Νόριτς, η οποία θα κληθεί απέναντι στην Μπρέντφορντ, να «σπάσει» ένα σερί που διαρκεί εδώ και 17 αναμετρήσεις την τελευταία διετία στην Premier League.
Tα «καναρίνια» να μετρούν συνολικά 15 ήττες και δύο «λευκές» ισοπαλίες! Πρόκειται άλλωστε για την χειρότερη συγκομιδή ομάδας μετά τα 10 πρώτα ματς στην σεζόν, στην ιστορία του πρωταθλήματος.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να το πραγματοποιήσει, αποτελεί επί της ουσίας η υπεράσπιση ενός σερί που έχει «χτίσει» κόντρα στις «μέλισσες» ο προπονητής της ομάδας, Ντάνιελ Φάρκε. Ο άνθρωπος που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Νόριτς την τελευταία τετραετία, και έχοντας ξεπεράσει τις 1000 ημέρες στον πάγκο της, σηματοδότησε τον δεύτερο μόλις προπονητή των «καναρινιών» στον 21ο αιώνα, που βρίσκεται για ένα τόσο μεγάλο διάστημα στην άκρη του πάγκου.
Ο… τελευταίος ήταν ο Νάιτζελ Γουόρθινγκτον, ο οποίος κατέγραψε 2098 ημέρες στη Νόριτς, έχοντας συνδέσει το όνομά του με τις πορείες της ομάδας από τις αρχές της νέας χιλιετίας μέχρι και το 2006.
Εύκολα λοιπόν αντιλαμβάνεται κανείς πως αν την δεδομένη χρονική στιγμή δεν βρισκόταν στον πάγκο ο Ντάνιελ Φάρκε, οποιοσδήποτε στην θέση του θα είχε… απολυθεί. Ή τουλάχιστον θα έβλεπε την λύση της συνεργασίας να πλησιάζει.
Με τον Γερμανό δεν συμβαίνει τίποτα από τα δύο. Κάποια στιγμή όμως, δεδομένα θα ξεκινήσουν οι «σειρήνες»… Μήπως για να αποφευχθεί το εν λόγω σενάριο, πρέπει ο Ντάνιελ Φάρκε να παραμείνει αήττητος απέναντι στην Μπρέντφορντ, μακριά από το «Κάροου Ρόουντ» για τέταρτη διαδοχική σεζόν;