Γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου του 1986 στο Μαρούσι και μεγάλωσε στην Βουλιαγμένη. Είναι κόρη του τραγουδιστή Νίκου Νομικού ενώ η μητέρα της, Ούρσουλα κατάγεται από την Γερμανία. Έχει έναν αδερφό κατά ένα χρόνο μεγαλύτερο, τον Νικήτα, που είναι η αδυναμία της.

Σπούδασε στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ παράλληλα με τις σπουδές της ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο για το πρακτορείο της Κρίστυς Κρανά.

Γνωστή στο ευρύ κοινό έγινε το 2007, όταν ήταν 21 χρονών, ξεχωρίζοντας μέσα από τη συμμετοχή της τα καλλιστεία του ΑΝΤ1, όπου εξελέγη Σταρ Ελλάς.

Τη σεζόν 2012-2013, που βρίσκονταν για πρώτη φορά στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη, ως συμπαρουσιάστρια, στη σατιρική εκπομπή Όλα. Τον Νοέμβριο του 2020, ανακοινώθηκε επίσημα η υπογραφή συμβολαίου της με το κανάλι ΣΚΑΪ, όπου και παρουσίασε τα ζωντανά επεισόδια του μουσικού talent show The Voice of Greece και την εκπομπή Super Makeover.

Από το καλοκαίρι του 2014 είναι με τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη, γιο του Σάββα Θεοδωρίδη και της Ελένης Κόκκαλη, το οποίον και παντρεύτηκε στις 10 Ιουνίου 2017 στην Μύκονο. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.