Η επιστροφή του Απόλλωνα στην κορυφή της βαθμολογίας δημιούργησε μια δυναμική ενόψει και της συνέχειας. Αν ρωτούσε κανείς τον Τσόρνιγκερ για την διακοπή του πρωταθλήματος είναι σίγουρο ότι ο Γερμανός θα ήταν αρνητικός σε τέτοιο ενδεχόμενο με την φόρμα που έπιασε η ομάδα του αλλά αναπόφευκτα το σερί θα σταματήσει για δύο εβδομάδες.
Η ουσία είναι να συνεχιστεί όμως και στο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ αλλά και στο ματς με την Ανόρθωση για να κλείσει ο πρώτος γύρος και η ομάδα να παραμείνει στην 1η θέση.
Μάλιστα αν καταφέρει ο Απόλλωνας να νικήσει στα επόμενα δύο ματς θα κάνει κάτι που δεν κατάφερε κανείς άλλος στην φετινή σεζόν, πέντε σερί νίκες. Οι «γαλάζιοι» κατέχουν ήδη το ρεκόρ με τις τέσσερις συνεχόμενες στο ξεκίνημα και θέλουν να το καταρρίψουν.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η τεχνική ηγεσία εύχεται και προσεύχεται να επιστρέψουν υγιείς όλοι οι διεθνείς γιατί δεν τους παίρνει για άλλους τραυματισμούς.
Ο Χάμπος και ο Πίττας είναι δεδομένα εκτός όπως και ο Μάρκοβιτς ο οποίος συγκέντρωνε κάποιες πιθανότητες αλλά όπως ενημερωθήκατε από το balla.com.cy θα χάσει την ΠΑΕΕΚ.
Όσον αφορά τον Κατελάρη αναμένεται να είναι έτοιμος μέχρι και το επόμενο παιχνίδι, ενώ επιπλέον επιλογή θα είναι και ο Αλεσάμι. Βουκασίν Γιοβάνοβιτς και Τζουμ θα είναι ακόμα πιο έτοιμοι. Ο Τζουμ θα είναι σίγουρα βασικός, ενώ ο Σέρβος θα… παλέψει για την θέση μαζί με τον Κατελάρη (αν είναι 100% έτοιμος ο Φάνος).

Χρίστος Χρίστου