Την περασμένη Παρασκευή ο ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε την κλήση για τα παιχνίδια με Ρωσία και Σλοβενία και το… προσκλητήριο περιλάμβανε τέσσερις ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα.

Κι όμως μέσα σε μερικά 24ωρα ανατράπηκαν όλα. Οι τρεις από αυτούς δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσουν την προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας. Ο Κατελάρης τραυματίστηκε στην προπόνηση, ενώ Χάμπος Κυριάκου και Ιωάννης Πίττας αποχώρησαν τραυματίες από το παιχνίδι με την Δόξα.

Αυτό σημαίνει ότι ο μοναδικός εκπρόσωπος  του Απόλλωνα στην Εθνική ανδρών θα είναι ο Δημήτρης Δημητρίου, εκτός και αν ο ομοσπονδιακός προπονητής στην αντικατάσταση των τραυματιών κάνει και άλλες επιλογές από το Κολόσσι.

Όσον αφορά του Χάμπο και Πίττα, αναμένονταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων τους το Σάββατο αλλά δεν προέκυψε οποιαδήποτε επίσημη ενημέρωση. Όλο αυτό μεγάλωσε την αγωνία, με την σημερινή μέρα να φέρνει πιθανότατα τα νεότερα για την σοβαρότητα των τραυματισμών τους και το διάστημα κατά το οποίο θα μείνουν εκτός δράσης.

Χρίστος Χρίστου