Η τελευταία βασική προπόνηση πριν τον αγώνα του Σαββάτου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στον Αρχάγγελο.
Στη διάρκεια της, ξεκαθάρισε πλήρως το αγωνιστικό σκηνικό και συγκεκριμένα, ποιοι ποδοσφαιριστές μπορούν να υπολογίζονται και ποιοι όχι.
Στις επιστροφές, επιβεβαιώθηκε η πρόβλεψη που θέλει πέρα από τον Οκριασβίλι να είναι στη διάθεση του προπονητή, οι Τσεπάκ και Μάγκλιτσα.
Ο Γεωργιανός θα πάρει θεση στην 11άδα και οι άλλοι δύο στον πάγκο, δίνοντας όμως, ενναλακτικές λύσεις στον προπονητή.
Εκτός θα είναι οι Νταουσβίλι, Ντε Βινσέντι ,Πολυκάρπου και Ντανίλο εκ των οποίων οι τρεις πρώτοι, αναμένεται να ετοιμαστούν για τον επόμενο αγώνα με την ΑΕΚ στην Αρένα στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής.
Όσον αφορά τον Ντανίλο, ακόμα δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη. Ο Βραζιλιάνος δεν μπήκε στο γήπεδο, ούτε καν για τρέξιμο κάτι που σημαίνει ότι η απουσία του πιθανόν να είναι μεγαλύτερη από τους αρχικούς υπολογισμούς.
Θυμίζουμε, ότι τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας στις 18 Οκτωβρίου και είναι ήδη στην 3η βδομάδας εκτός δράσης.
Σχετικά με το πιθανό πλάνο του Σωφρόνη, η παρουσία του Οκριασβίλι στην 11άδα θα φέρει το Γεωργιανό σε ρόλο πίσω από τους δύο επιθετικούς που θα είναι και πάλι οι Νατέλ-Κβιλιτάια.
Όσον αφορά τον Ντογκαλά ενδεχομένως να αναλάβει «ειδικό ρόλο» αφού ο προπονητής τον εμπιστεύεται και τον θεωρεί απαραίτητο στην 11άδα.
Δεν αναμένονται άλλες διαφοροποιήσεις. Απλά έχει ενδιαφέρον η επιλογή-προτίμηση του Σωφρόνη για τη θέση του τερματοφύλακα με τον Σκουφέτ να έχει πάντως προβάδισμα παρά το ότι ο Νεόφυτος Μιχαήλ έχει τις δικές του πιθανότητες.