Ανακοίνωση από την καλαθοσφαιρική ΑΕΛ για την κατάσταση του Κόρεϊ Μάνιγκολτ.
Αναλυτικά:
Σύμφωνα με νέα ενημέρωση των θεράποντων γιατρών η κατάσταση της υγείας του καλαθοσφαιριστή μας παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή. Παραμένει διασωληνωμένος και σε καταστολή στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.
Οι γιατροί ελπίζουν να εξελιχθεί θετικά αλλά ακόμη είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα. Αύριο πρωί αναμένεται ν’ αρχίσει η προσπάθεια απεξάρτησης από τον αναπνευστήρα. Δεν είμαστε ακόμη σε θέση να γνωρίζουμε σήμερα ποσό θα διαρκέσει αυτή η προσπάθεια και εάν εχει προκληθεί κάποια ζημιά.
Ο Κόρεϊ Μάνιγκολτ δεν αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες δυο μέρες. Μακάρι να ευσταθούσε αυτή η είδηση που εχει κυκλοφορήσει. Νεότερη ιατρική ενημέρωση θα γινεί στις 2μμ αύριο και ακολούθως θα εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο τύπου.
Τέλος, θέλουμε να δηλώσουμε τη στήριξη μας τόσο στις οικογένειες των θυμάτων αλλά και στους ίδιους τους καλαθοσφαιριστές μας σε σχέση με το βίαιο περιστατικό που συνέβηκε χθες το βράδυ. Ευχαριστούμε τους θεράποντες γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για όλες τις προσπάθειες που γίνονται για αποκατάσταση της υγείας του καλαθοσφαιριστή μας.
Η διοίκηση είναι σε συνεχή επαφή με τους οικείους του. Η μητέρα του καλαθοσφαιριστή κάνει διευθετήσεις για άφιξη στην Κύπρο την ερχομένη Τρίτη. Η σύντροφος του καλαθοσφαιριστή θα διαμένει σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας για να είναι κοντά στον Κορεϊ.
Γραφείο Τύπου
ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ #aelbc