Ο Άγγελος Ευθυμίου, προπονητής της Καρμιώτισσας, μίλησε στο balla και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ΟμόνοιαΆρης. Ο προπονητής της ομάδας των Πολεμιδιών, δεν βλέπει την Ομόνοια να μπορεί φέτος να χτυπήσει το πρωτάθλημα και αιτιολόγησε την απάντησή του.
Αναλυτικά όσα μας ανέφερε:
«Ήταν ένα παιχνίδι, όπου η Ομόνοια μπήκε καλά, έλεγξε κάπως το ρυθμό και πήρε προβάδισμα. Δέχθηκε πίεση μετά στο β’ ημίχρονο και αν έβαζε γκολ ο Άρης θα ήταν διαφορετικός ο αγώνας στην συνέχεια.  Πιέστηκε αρκετά η αλήθεια και δεν έδειξε αυτή την αποφασιστικότητα σε κάποιες περιπτώσεις. Περιμένω την Ομόνοια να ανέβει και να μπει στην 6άδα. Δεν βλέπω όμως να μπορεί, να μπει σφήνα ανάμεσα στις ομάδες που είναι τώρα στα ψηλά και να παλέψει για το πρωτάθλημα. Έχει αρκετές αδυναμίες σε σχέση με πέρσι. Η διαφορά της περσινής Ομόνοιας με την φετινή, είναι ότι είχε ένα Φαμπιάνο που έκανε εξαιρετική σεζόν και δεν δέχθηκε κρίσιμα γκολ. Τώρα ταλαιπωρείται από τραυματισμό, όμως είδαμε φέτος ότι δέχθηκε γκολ που πέρσι δεν θα τα δεχόταν. Έχει αρκετά πράγματα να φτιάξει η Ομόνοια», μας είπε αρχικά ενώ για το αν η ενίσχυση του Ιανουαρίου θα την βελτιώσει:
«Αναλόγως, ο προπονητής θα επιλέξει τους παίκτες που θα ενισχυθεί το ρόστερ.  Αυτός ξέρει καλύτερα που χρειάζεται και τι. Αυτό που βλέπω σήμερα στην Ομόνοια, είναι ότι έχει μία ασταθή απόδοση. Δέχεται εύκολα φάσεις σε σχέση με πέρσι. Πιστεύω πως είχε καλύτερο ρόστερ η Ομόνοια πέρσι».