Άλμα πρόκρισης έκανε η Ίντερ, που επικράτησε με 2-0 της Σαχτάρ κι έφτασε τους δέκα βαθμούς. Πιθανότητες να περάσει και από απόψε η ιταλική ομάδα κι αυτό θα γίνει αν δεν κερδίσει η Σερίφ τη Ρεάλ. Οριστικά τελευταίοι οι Ουκρανοί.

Στο 22ο λεπτό ο Τσαλχάνογλου εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ρανόκια έκανε την καρφωτή κεφαλιά και έστειλε την μπάλα μόλις άουτ ενώ στο 23΄ Πέρισιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ του Νταρμιάν στην αρχή της φάσης. Στο ακριβώς επόμενο λεπτό, ο Ντζέκο βρέθηκε μόνος απέναντι στον Τρουμπίν αλλά πλάσαρε πάνω του και στην κόντρα ο Φερνάντο αστόχησε με σουτ από αριστερά.

Στο 26ο λεπτό ο Τρουμπίν είπε όχι και σε κεφαλιά του Ντζέκο ενώ στο 33’ ο Φερνάντο πλάσαρε από διαγώνια θέση μέσα από την περιοχή της Ίντερ, με τη μπάλα να περνάει εκατοστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 36’ ο Τρουμπίν πρόλαβε σωτήρια τον Λαουτάρο Μαρτίνες, ενώ στο 56’ ο Λαουτάρο Μαρτίνες σκόραρε με εντυπωσιακό σουτ μέσα από την περιοχή, όμως το γκολ του ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ.

Τελικά στο 61ο λεπτό ο Πέρισιτς έκανε φοβερή κούρσα και γύρισμα από αριστερά, η μπάλα έφτασε στο πίσω δοκάρι στον Νταρμιάν που σούταρε στα σώματα αλλά ο Ντζέκο με σουτ λίγο έξω από την περιοχή, έγραψε το 1-0.

Μάλιστα στο 67ο λεπτό ο Πέρισιτς έβγαλε νέα σέντρα από αριστερά και ο Ντζέκο με κεφαλιά εξ επαφής στο πίσω δοκάρι, έκανε το 2-0. Στο 82’ ο Μάρλος έκανε την κάθετη, ο Ντοντό σούταρε, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στις καθυστερήσεις η Ίντερ απείλησε δύο φορές με τους Σένσι και Ντ’Αμπρόζιο

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ρανόκια, Μπαζτόνι, Νταρμιάν (79’ Ντ’Αμπρόζιο), Πέρισιτς (86′ Ντιμάρκο), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (86′ Σένσι), Μπαρέλα (78’ Βιδάλ), Ντζέκο, Λαουτάρο Μαρτίνες (68’ Κορέα)

ΣΑΧΤΑΡ: Τρουμπίν, Μαρλόν, Βιτάο, Ντοντό, Ματβιγένκο, Μαϊκόν, Στεπανένκο (46’ Μάρκος Αντόνιο), Τετέ (80’ Μάρλος), Πεδρίνιο (78’ Μπονταρένκο), Σόλομον (81’ Μούντρικ), Φερνάντο

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ