Έστω και δύσκολα, η Ρόμα κέρδισε με 1-0 την Τορίνο και παρέμεινε βρέθηκε ξανά στο -3 από την τετράδα.

Στο 10ο λεπτό ο Πατρίσιο είπε όχι σε σουτ του Πρατ ενώ στο 20’ ο Βέλγος απείλησε και με κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας της Ρόμα ήταν και πάλι εκεί. Στο 24’ το σουτ του Πόμπεγκα πέρασε μόλις έξω και στο 27’ ο Πατρίσιο νίκησε και τον Μπελότι ενώ στο 32’ Μχιταριάν έβγαλε κάθετα, ο Τζανιόλο άφησε έξυπνα την μπάλα και ο Έιμπραχαμ από κοντά πλάσαρε για το 1-0. Στο 36’ η Ρόμα κέρδισε αρχικά πέναλτι αλλά ο ρέφερι το πήρε πίσω αφού είδε το VAR, ενώ στο 45’ ο Βόιβοντα έβαλε σωτήρια την κόντρα σε σουτ του Πέρεθ και στο 45+1’ ο Σάβιτς είπε όχι σε κεφαλιά του Έιμπραχαμ.

Στο 55’ ο Πατρίσιο μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Μπρέκαλο, ενώ στο 67’ το σουτ του Ελ Σααραουί από αριστερά, έφυγε μόλις έξω.

Στο 90ο λεπτό ο Σιμόνε Τζάτζα έπιασε φοβερό ψαλιδάκι αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρας εκτός.

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Ιμπάνιεθ, Σμόλινγκ, Μαντσίνι, Κάρσντορπ, Ελ Σααραουί (88’ Βίνια), Ντιαβαρά, Μχιταριάν, Πελεγκρίνι (15’ Πέρεθ, 90+3’ Κούμπουλα), Τζανιόλο, Έιμπραχαμ
ΤΟΡΙΝΟ: Σάβιτς, Ντζιντζί (46’ Ζίμα), Μπουοντζιόρνο (77’ Μπαζέλι), Μπρέμερ, Σινγκό, Βόιβοντα (77’ Πιάτσα), Λούκιτς, Πόμπεγκα, Πρατ (77’ Τζάτζα), Μπρέκαλο, Μπελότι (79’ Σανάμπρια)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ