Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας, έκανε ο Χένινγκ Μπεργκ ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

Πως περιμένεις το παιχνίδι με τον Άρη; «Περιμένω ένα καλό και σκληρό παιχνίδι. Είχαν ένα καλό ξεκίνημα στη σεζόν. Ανέβηκαν κατηγορία, αλλά πήραν πολλούς νέους παίκτες. Είναι καλή ομάδα, αλλά εμείς βελτιωνόμαστε τώρα και θέλουμε να χτίσουμε στα πρόσφατα αποτελέσματα».

Ποια είναι τα κλειδιά για να πάρουμε τη νίκη; «Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε καλοί αμυντικά, να έχουμε καλό τέμπο, συνεργασίες και ρυθμό στο επιθετικό μας παιχνίδι. Χρειαζόμαστε ένα καλό, ομαδικό παιχνίδι με την μπάλα και χωρίς αυτή».

Ο Άρης βρίσκεται στην 3η θέση, έχοντας εννιά βαθμούς περισσότερους. Πιστεύεις ότι αυτό θα παίξει ρόλο; «Όχι. Θεωρώ είναι καλή ομάδα, όμως είμαστε επίσης μια καλή ομάδα που συνεχίζει να παίζει στην Ευρώπη. Είχαν καλή αρχή στη σεζόν, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Έχουν αυτοπεποίθηση, αλλά την ίδια στιγμή, ανυπομονούμε για το παιχνίδι και θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει».

Για τη δουλειά που έγινε κατά τη διακοπή: «Μπορέσαμε να προπονηθούμε και να εξασκηθούμε σε τομείς του παιχνιδιού μας. Για αυτούς που ήταν στις εθνικές, πήραν επίσης κάποια αγωνιστικά λεπτά».

Για τον κόσμο: «Να τους ευχαριστήσουμε ξανά για τη στήριξη τους. Υπήρχε καλή ατμόσφαιρα κόντρα στον Εθνικό, όπως επίσης και με τη Βασιλεία».