Να θες να… αγιάσεις και να μην μπορείς!
Μετά την πρόσληψη του Τσάβι στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, ο Ουσμάν Ντεμπελέ ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής των «μπλαουγκράνα» που τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο καθώς στις πρώτες προπονήσεις στη… νέα εποχή άργησε να πάει στο προπονητικό κέντρο τρία λεπτά!
Μια τιμωρία που όπως φάνηκε τις επόμενες ημέρες έπιασε τόπο, καθώς σε συνδυασμό με τα κολακευτικά λόγια που είχε πει για εκείνον ο νέος τεχνικός των Καταλανών, πείσμωσαν τον 24χρονο Γάλλο να μην ξαναπέσει σε νέο ατόπημα.
Παρ’ όλα αυτά, δεν πέρασε πολύς καιρός και ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός έγινε ξανά θέμα συζήτησης στο εσωτερικό της ομάδας και κατ’ επέκταση στα ισπανικά ΜΜΕ. Όπως έγινε γνωστό, ο Ντεμπελέ δεν έδωσε το «παρών» στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης, με την ώρα να περνάει και να μην εμφανίζεται.
Οι άνθρωποι της ομάδας τον πήραν τηλέφωνο να δουν αν είχε συμβεί κάτι – καθώς μιλάμε για μεγάλη καθυστέρηση χωρίς μάλιστα να ειδοποιηθούν – με τον Ντεμπελέ να δίνει μια «επική» απάντηση. Με έκπληκτο ύφος είπε στο τεχνικό τιμ πως νόμιζε ότι η προπόνηση ήταν το απόγευμα!
Με το που ειδοποιήθηκε πήγε κατευθείαν στο προπονητικό κέντρο, ωστόσο ήταν ήδη αργά…