Η καλύτερη έκδοση της Μπράιτον στην σύντομη παρουσία της στην Premier League είναι γεγονός. Ο Γκράχαμ Πότερ φτάνει τα 100 ματς στον πάγκο της στο ματς κόντρα στην Άστον Βίλα και επιζητά την πρώτη της νίκη στην Premier League μετά από 60 ημέρες.
Έναν σημαντικό αριθμό φτάνει ο Γκράχαμ Πότερ στο αυριανό ματς της Μπράιτον απέναντι στην Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ», με τον Άγγλο τεχνικό των «γλάρων» να συμπληρώνει 100 ματς στον πάγκο της ομάδας του, καθοδηγώντας την για μία τριετία!
Στόχος του βεβαίως αποτελεί η νίκη. Για την ακρίβεια η πρώτη νίκη της Μπράιτον μετά από 60 ημέρες σε επίπεδο πρωταθλήματος, καθώς το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της, σαφώς και κάποια στιγμή θα έφτανε σε ένα τέλμα.
Έτσι και έγινε. Κέρδισε στις 19 Σεπτεμβρίου την Λέστερ με 2-1 στο «Άμεξ» και έκτοτε δεν έχει γευτεί ξανά την χαρά της νίκης σε επτά αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο κανένας δεν μπορεί να παραβλέψει τα κατορθώματα της ομάδας του, πόσο μάλλον από την στιγμή που συνδυάζονται με εξαιρετικό ποδόσφαιρο.
Το πρόσφατο 2-2 επί της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» απλώς αποτελεί το επιστέγασμα μίας τριετούς εξέλιξης. Βρέθηκε να χάνει με 2-0 και εν αντιθέσει με τις υπόλοιπες ομάδες αντίστοιχου βεληνεκούς δεν κατέρρευσε. Ισοφάρισε, κυνήγησε τη νίκη και εν τέλει έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας.
Στον βαθμό αυτό συνοψίζεται και ολόκληρο το αγωνιστικό προφίλ της Μπράιτον υπό τις οδηγίες του Γκράχαμ Πότερ. Πλέον, θέλει να συνδυάσει το «μαγικό» 100 με μία νίκη! Την 3η του επί της Άστον Βίλα στο 10ο ματς που την συναντά, με σκοπό να «χαλάσει» και το ντεμπούτο του Στίβεν Τζέραρντ!