ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ: «Δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά τέτοιο πρώτο σερβίς»
Κύριες Ειδήσεις

ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ: «Δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά τέτοιο πρώτο σερβίς»

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Στο πολύ καλό σερβίς του Αντρέι Ρούμπλεφ στάθηκε μετά την ήττα του στην πρεμιέρα του ATP Finals ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
«Δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά τέτοιο πρώτο σερβίς. Στο πρώτο σετ είχε πάνω από 20 συνεχόμενα πρώτα σερβίς. Ίσως το στατιστικό είναι διαφορετικό, αλλά αυτή την αίσθηση έχω. Ήταν πολύ καλός σ’ αυτό το κομμάτι», τόνισε αρχικά ο 23χρονος τενίστας.
Εν συνεχεία ρωτήθηκε για το πώς ένιωσε το χέρι του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, με τον ίδιο να απαντά: «Δεν θα ήθελα να το σχολιάσω αυτό, ευχαριστώ».
«Παραμένω ενθουσιασμένος, θέλω να παίξω καλό τένις και παρά την ήττα σήμερα νιώθω ότι έχω ευκαιρίες και θέλω να δείξω καλύτερο τένις. Ξέρω το τουρνουά, παίζω για τρίτη φορά φέτος. Πάντα ο ενθουσιασμός σ’ αυτό το τουρνουά είναι ο ίδιος με την πρώτη φορά που παίζεις. Έχει ένα φορμάτ, στο οποίο οι περισσότεροι παίκτες δεν είναι συνηθισμένοι, με τους κανονισμούς του round robin όλα τα σετ είναι πολύ σημαντικά, το πόσα σετ θα χάσεις και πόσα θα κερδίσεις. Μου αρέσει γιατί μου δίνει ακόμα ευκαιρίες και μπορώ να βελτιωθώ και να γίνομαι καλύτερος αγώνα με τον αγώνα», σημείωσε ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του.

Related posts