Ο Βασίλης Βέργης απολύθηκε μετά από 6.5 χρόνια από τον ΣΠΟΡ FM, «με προσωπική απόφαση του κ. Ιωάννη Αλαφούζου» όπως σημειώνει ο δημοσιογράφος σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Η εκπομπή «Αντεπίθεση» που δημιούργησε προ 7ετίας σχεδόν ο Βασίλης Βέργης και συμπαρουσίαζε μαζί με τον Βάιο Τσούτσικα, από το πρωί της Δευτέρας δεν έχει τον πρώτο, καθώς απολύθηκε από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, η απόλυσή του αποτελεί απόφαση του ιδιοκτήτη του σταθμού, κ. Ιωάννη Αλαφούζου.
Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο Facebook:
Επειδή σέβομαι -και ευχαριστώ πολύ- όσους ρωτούν να μάθουν γιατί από σήμερα δεν είμαι στην εκπομπή (ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ) που δημιούργησα (Με ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ σημειώνω: με τεράστια επιτυχία) πριν από 6,5 χρόνια στον ΣΠΟΡfm 94,6, το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι τούτο: την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι, εντελώς αιφνιδιαστικά, ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ από τον σταθμό με ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του κ. Ιωάννη Αλαφούζου. Τα “πώς” και “γιατί” θα δημοσιοποιηθούν ΟΛΑ τις επόμενες ημέρες. Για την ώρα καταλαβαίνετε ότι προηγούνται οι νομικές ενέργειες.
Υγ. Ευχαριστώ και δημόσια τον ΦΙΛΟ ΜΟΥ Βάιο Τσούτσικα. Για την εξαιρετική συνεργασία μας αλλά και για την στάση που κράτησε στο θέμα. Και την Παρασκευή και πριν από λίγη ώρα στον αέρα του ΣΠΟΡ fm 94,6.