Δύο ημέρες μετά την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής οι ομάδες μπαίνουν ξανά στα παρκέ για τη 8η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League. Το πρώτο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (16/11), άλλα τέσσερα θα γίνουν την Τετάρτη (17/11), ενώ η δράση θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (20/11). Ακολούθως θα υπάρξει διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας με Ιρλανδία (25/11) και Ελβετία (28/11).

ΑΠΟΠ-ΑΠΟΕΛ

Τρίτη 16 Νοεμβρίου – 19:30 / Αίθουσα «Άκης Κλεάνθους» / YouTube KOK – Πιλοτική Μετάδοση

Στην Πάφο με τον ΑΠΟΠ να υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες προέρχονται από επιτυχίες και θέλουν να δώσουν συνέχεια. Οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι στην 4η θέση με απολογισμό πέντε νίκες και δύο ήττες, ισοβαθμώντας με τον τρίτο Κεραυνό. Από την άλλη, η παφιακή ομάδα μετρά τρεις νίκες και τέσσερις ήττες. Η αναμέτρηση θα μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι της ΚΟΚ στο YouTube, σε πιλοτική μετάδοση.

Αχιλλέας Καϊμακλίου-Ανόρθωση

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου – 19:30 / Λύκειο Παλλουριώτισσας / CBF TV

Στη Παλλουριώτισσα ο Αχιλλέας Καϊμακλίου θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση, με τις δύο ομάδες να θέλουν ξανά να πετύχουν ένα ροζ φύλλο. Οι γηπεδούχοι σε επτά αγώνες έχουν μία νίκη και έξι ήττες, ενώ η ομάδα της Αμμοχώστου μετρά τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την συνδρομητική ιστοσελίδα της ΚΟΚ, στο www.cbftv.net.

Giovani Ε. Ν. Παραλιμνίου-Απόλλων

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου – 19:30 / «Αίθουσα Παραλιμνίου» / YouTube KOK – Πιλοτική Μετάδοση

Στο Παραλίμνι η Giovani Ε. Ν. Παραλιμνίου φιλοξενεί τον Απόλλωνα. Οι γηπεδούχοι μετά το μεγάλο διπλό επί της Πετρολίνας ΑΕΚ είναι οι μοναδικοί που παραμένουν αήττητοι, έχοντας επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και θέλουν να επεκτείνουν το σερί τους. Από τη μεριά της η ομάδα της Λεμεσού θέλει επάνοδο στις νίκες. Ο απολογισμός των «γαλάζιων» είναι δύο νίκες και πέντε ήττες. Η αναμέτρηση θα μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι της ΚΟΚ στο YouTube, σε πιλοτική μετάδοση.ειδηΜΕΑΣ Ομόνοια-Κεραυνός

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου – 19:30 / Κλειστό Αγίου Δομετίου

Στο Κλειστό Αγίου Δομετίου, η Ομόνοια και ο Κεραυνός προέρχονται από νίκες και θέλουν να δώσουν συνέχεια. Οι «πράσινοι» μετρούν τρεις συνεχόμενες επιτυχίες, ενώ συνολικά έχουν τέσσερις νίκες και τρεις ήττες. Από την άλλη, η ομάδα του Στροβόλου έχει πέντε νίκες και δύο ήττες.

ΕΘΑ-Πετρολίνα ΑΕΚ

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου – 20:00 / Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία / YouTube KOK – Πιλοτική Μετάδοση

Στη Λευκωσία και την αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία η ΕΘΑ αντιμετωπίζει την Πετρολίνα ΑΕΚ. Αμφότερες διεκδικούν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα της Έγκωμης σε επτά αγώνες έχει δύο νίκες και πέντε ήττες, ενώ οι «κιτρινοπράσινοι» ηττήθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική από την Ένωση κι αυτή είναι η μοναδική τους απώλεια. Η αναμέτρηση θα μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι της ΚΟΚ στο YouTube, σε πιλοτική μετάδοση.

ΑΕΛ-Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ

Σάββατο 20 Νοεμβρίου – 19:30 / «Νίκος Σολωμονίδης» / YouTube KOK – Πιλοτική Μετάδοση

Η 8η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί το Σάββατο στη Λεμεσό, όπου η ΑΕΛ θα αναμετρηθεί στο «Νίκος Σολωμονίδης» με την Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ. Η ομάδα της Λεμεσού, που προέρχεται από επιτυχία στην προηγούμενη αγωνιστική, έχει απολογισμό τρεις νίκες και τέσσερις ήττες. Από την άλλη, το συγκρότημα του Αγίου Δομετίου έχει μία νίκη σε εφτά παιχνίδια. Η αναμέτρηση θα μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι της ΚΟΚ στο YouTube, σε πιλοτική μετάδοση.