Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε μίλησε για το πάθος που έχει ο Πεπ Γκουαρδιόλα στα αποδυτήρια αλλά και για το γεγονός ότι μερικές φορές ο Καταλανός προπονητής ξεχνάει να τους πει την ενδεκάδα.
Ο Γκουαρδιόλα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Σίτι από το 2016 και μεταξύ άλλων έχει κατακτήσει τρεις φορές την Premier League.
Ενας από τους ηγέτες των «πολιτών», ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, αναφέρθηκε, μέσω ενός podcast του «MIDMID» στο πάθος του 50χρονου προπονητή κι ανέφερε ότι μερικές φορές ξεχνάει να τους πει τη σύνθεση για τον αγώνα.
«Έχουμε πάντα μία συνάντηση πριν από τα ματς και ο Γκουαρδιόλα μας λέει “Θα κάνουμε αυτό, το άλλο. Πάμε”. Και τότε του λέμε “Πεπ, ποιος θα παίξει;” Ξεχνάει μερικές φορές. Γι’ αυτόν η νίκη είναι σημαντική. Αλλά η φιλοσοφία του ακόμα περισσότερο. Πολλοί δεν το καταλαβαίνουν αυτό.
Ο Πεπ θα προτιμούσε να χάσει ακολουθώντας την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία, από το να νικήσει παίζοντας με αντεπιθέσεις. Αγαπάει πάρα πολύ το επιθετικό ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βέλγος μεσοεπιθετικός της Σίτι.