Για τις συγκρίσεις που λαμβάνουν χώρα στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα, ανάμεσα στον ίδιο και τον Κιλιάν Μπαπέ μίλησε ο Τιερί Ανρί.
Ο παλαίμαχος άσος της Μπαρτσελόνα και της Άρσεναλ και νυν βοηθός στην Εθνική Βελγίου, αναφερόμενος στην σύγκριση που γίνεται ανάμεσα στον ίδιο και τον διεθνή άσο της Παρί Σεν Ζερμέν ανέφερε τα εξής ακόλουθα:
«Οι ομοιότητες είναι αρκετά προφανείς. Και οι δυο μας προερχόμαστε από τα προάστια του Παρισιού και αναδειχθήκαμε μέσω της Clairefontaine (σ.σ. γαλλική ακαδημία ποδοσφαίρου). Και φυσικά, υπάρχει και το στυλ παιχνιδιού μας.
Δεν συγκρίνω τον εαυτό μου μαζί του, απεχθάνομαι τέτοιες συζητήσεις, αλλά είναι ένας παίκτης που πραγματικά απολαμβάνω. Όταν βρίσκεται σε καλή κατάσταση είναι πραγματικά αδύνατον να τον σταματήσεις. Ο Μπαπέ μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, δεν είναι από τους παίκτες που μπορείς εύκολα να κατατάξεις σε κάποια κατηγορία».
Στην συνέχεια των λεγομένων του και αναφερόμενος στην επιθυμία του Μπαπέ, να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρεάλ, ο Ανρί πρόσθεσε τα εξής: «Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον ντόρο που δημιουργήθηκε, ούτε τον λόγο που ο Μπαπέ υπέστη τόση πολλή κριτική στη Γαλλία.
Με ενόχλησαν όσα έγιναν στην αρχή της σεζόν, γιατί μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει υπάρξει πάντα επαγγελματίας. Ας είμαστε απλά ευγνώμονες που διαθέτουμε έναν παίκτη που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κανέναν».