Ανακοίνωση από τη Θύρα 9 για την παρουσία της το ερχόμενο Σαββατοκύριακο σε παιχνίδι των ακαδημιών του σωματείου.
Αναλυτικά:
«Η διακοπή του πρωταθλήματος 2ης κατηγορίας το ερχόμενο Σαββατοκυρίακο μας δίνει την ευκαιρία να βρεθούμε για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα των ακαδημιών του σωματείου μας, και συγκεκριμένα της Κ-19.
Το Σάββατο 13/11 στις 14:30 στο τοπικό γήπεδο της ΑΤΕ ΠΕΚ Εργατών, η ομάδα μας δίνει ένα σημαντικό αγώνα απέναντι στην Ομόνοια Ψευδά και η ΘΥΡΑ 9 θα βρίσκεται στα τσιμέντα για να δώσει φωνή και παλμό.
Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό το σωματείο δεν έχει αρχή και τέλος και κάθε τί που το απαρτίζει είναι κομμάτι της ιστορίας του και οφείλουμε να το στηρίζουμε με κάθε τρόπο. Σκοπός μας σαν ΘΥΡΑ 9 είναι να δίνουμε ζωή και να πρασινίζουμε κάθε γήπεδο, όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ του Λαού θα αγωνίζεται. Καλούμε λοιπόν όλα τα αδέλφια να δηλώσουν παρόν, δίνοντας παράλληλα το προμήνυμα στους μικρούς των ακαδημιών για το τί τους περιμένει στο μέλλον.
ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ, ΜΟΝΑΧΑ ΘΥΡΑ 9
Υ.Γ. Στο χώρο θα υπάρχει συνεργείο εγγραφής και ανανέωσης μελών για το σωματείο μας. Κάνουμε λοιπόν ανοιχτό κάλεσμα σε παλιά και νέα μέλη όπως στηρίξουν την εκστρατεία, ως ο σημαντικότερος πυλώνας του σωματείου μας».