Ο Τιμούρ Κετσπάγια προσπαθεί στον φετινό μαραθώνιο να μοιράζει το χρόνο συμμετοχής. Έδειξε σε αρκετά παιχνίδια να διαφοροποιεί και το σχηματισμό της Ανόρθωσης αλλά και κάποια πρόσωπα, χρησιμοποιώντας συνολικά 23 παίκτες. Στα πρώτα οκτώ παιχνίδια που έδωσε όμως η βαρωσιώτικη ομάδα, υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές που όχι μόνο συγκαταλέγονται στις βασικές του επιλογές, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν χάσει λεπτό!
Ο λόγος για τον Πάουλους Αραγιούρι και τον αρχηγό Κωστάκη Αρτυματά. Μπορεί ο Φινλανδός να μην βρίσκεται ακόμη στο καλύτερό του επίπεδο με την τεχνική ηγεσία να περιμένει πολύ περισσότερα από τον ίδιο, γνωρίζοντας και τις δυνατότητές τους, όμως δεν παύει να είναι μία πολύτιμη μονάδα στα χέρια του Κετσπάγια. Το ίδιο ισχύει και με τον Κωστάκη Αρτυματά που μέχρι και σήμερα, είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με τρία γκολ!
Δύο παίκτες που έχουν καταγράψει από 720 λεπτά στον φετινό μαραθώνιο, συν τις υποχρεώσεις στην Ευρώπη αλλά και τις Εθνικές τους. Και οι δύο, παρεμπιπτόντως, βρίσκονται αυτό το διάστημα με τις Εθνικές τους και λογικά θα επιστρέψουν με επιπλέον 180 λεπτά στην «Κυρία»…

Κύπρος Εγγλέζος