Ο πρόεδρος του Ομίλου Παλαιμάχων της Ομόνοιας Νίκος Πατίκκης μίλησε στην κάμερα του balla.com.cy για τον Χένινγκ Μπεργκ και απάντησε σε αυτούς που εκφράζουν την άποψη να αποχωρήσει από την ομάδα ο Νορβηγός προπονητής.
Ποια είναι η άποψη σας για τον κύριο Μπεργκ και τι απαντάτε σε αυτούς που λένε ότι πρέπει να φύγει από την Ομόνοια; «Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από τον κ. Μπεργκ. Ήρθε όταν ήταν πεθαμένη η ομάδα, μας ανάστησε και πήρε δύο πρωτάθλημα. Αν αποτύχαμε στις μεταγραφές ή ήμασταν άτυχοι με τους τραυματισμούς δεν είναι θέμα Μπεργκ, είναι απρόβλεπτα αυτά».
Θεωρείτε υπερβολικούς αυτούς που λένε να φύγει ο Μπεργκ; «Είναι λίγο υπερβολικοί, καταλαβαίνω τον κόσμο αλλά ΄επειδή έπαιξα ποδόσφαιρο ξέρω τι γίνεται. Αν δεν κάνεις καλή προετοιμασία είναι δύσκολο. Με καλή προετοιμασία κανείς καλό α’ γύρο και μετά συντήρηση. Εμείς δεν κάναμε καλή προετοιμασία λόγω τραυματισμών και άλλων θεμάτων και δεν μπορέσαμε να βγάλουμε τον α’ γύρο. Δεν μπορούμε να ρίξουμε ευθύνες στον Μπεργκ».

Ο Φίλιππος Δημητρίου δεν θέλησε να σχολιάσει ιδιαίτερα το θέμα Μπεργκ και μας είπε χαρακτηριστικά:
«Δεν είμαι ο άνθρωπος για να κρίνω τον Μπεργκ και ούτε θέλω να μπω σε αυτό. Είναι ένας προπονητής που έκανε αυτά που έκανε στην Ομόνοια και δεν μπορώ να τον κρίνω. Δεν είναι δουλειά μου».

Χρίστος Χρίστου