Δεν πέτυχε το στόχο της νίκης ο Ολυμπιακός, όμως ο βαθμός ήταν σημαντικός, σύμφωνα με τον Γιώργο Πετράκη. Οι δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου:
«Δεν ήταν το αποτέλεσμα που επιζητούσαμε. Στόχος μας ήταν η νίκη που δεν την πετύχαμε. Μπήκαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι, προσπαθούσαμε να φέρουμε τον αντίπαλο από τα πλάγια και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις. Χωρίς να καταφέρουμε να σκοράρουμε, μέχρι να βρούμε τις επόμενες κινήσεις μας, χάσαμε τα πατήματά μας χωρίς να έχουμε τις ευκαιρίες. Ήταν σημαντικό που δεν απειληθήκαμε. Δυσκολευτήκαμε στο β’ ημίχρονο, δεν βρήκαμε τις πάσες που θέλαμε. Θέλουμε δουλειά σε κάποια στοιχεία, θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Αυτό που έχω να πω, είναι ότι όταν δεν μπορείς να νικήσεις, με βάση και το ότι ο αντίπαλος ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις, ακόμη και ο ένας βαθμός ήταν σημαντικός. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια».
Για το ότι δεν δημιούργησε σημαντικές φάσεις στο β’ ημίχρονο: «Φυσικά μας προβληματίζει. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε χώρους πιο ψηλά στο γήπεδο».
Για τους Χαραλάμπους και Γουίλσον που αποχώρησαν με πρόβλημα τραυματισμού: «Έχω την αίσθηση ότι δεν είναι κάτι σημαντικό».