To φως της δημοσιότητας, είδε τις τελευταίες ώρες η πιθανή επένδυση μέγα χορηγού στην Ανόρθωση, ο οποίος ενδεχομένως, μεταξύ άλλων να ζητά και τη μετονομασία του «Αντώνης Παπαδόπουλος» (π.χ. όνομα χορηγού «Αντώνης Παπαδόπουλος»). Για την εξεύρεση επενδυτή, ήταν κάτι το οποίο ανέφερε σε δηλώσεις του άλλωστε και ο πρόεδρος της εταιρείας, Ευγένιος Χαμπουλλάς σε προηγούμενη συνέντευξή του.
Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, αυτές οι διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα, ενώ αυτό το ερώτημα, περί μετονομασίας του «Αντώνης Παπαδόπουλος» εάν ζητηθεί από τον οποιονδήποτε επενδυτή, είχε συζητηθεί και στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου, στις 6 Οκτωβρίου.
Αρχικά να αναφέρουμε πως ναι μεν γίνονται κάποιες διαβουλεύσεις με διάφορες εταιρείες που έχουν στο μυαλό τους αυτό το επενδυτικό κομμάτι, όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην υπάρξει εμπλοκή, άρα συνάμα και ουσιαστική εξέλιξη των συζητήσεων, στο παρών στάδιο.
Και να υπάρξει όμως ένα θετικό σημάδι, που αυτόματα θα δώσει την οικονομική δυνατότητα στην Ανόρθωση να αναβαθμίσει το «Αντώνης Παπαδόπουλος», για να συμβεί θα πρέπει να εγκριθεί από Γενική Συνέλευση του Σωματείου.
Άρα, για να μετονομαστεί το γήπεδο σε περίπτωση που το θελήσει ο οποιοσδήποτε μεγαλοεπενδυτής, θα πρέπει να υπάρξει επίσημη κρούση προς την εταιρεία, που θα πρέπει να παρουσιάσει πρόταση-εισήγηση ενώπιον Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου αλλά και να εγκριθεί από την πλειοψηφία των μελών. Ήταν κάτι που αναφέρθηκε άλλωστε και στην τελευταία του Γενική Συνέλευση…

Κύπρος Εγγλέζος