ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Χωρίς Λόρια στο Ταλίν! (ΑΠΟΣΤΟΛΗ)
ΑΝΟΡΘΩΣΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Χωρίς Λόρια στο Ταλίν! (ΑΠΟΣΤΟΛΗ)

Χωρίς τον Λόρια θα μεταβεί η Ανόρθωση στο Ταλίν για τον αγώνα με τη Φλόρα. Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας έμεινε εκτός αποστολής, καθώς αντιμετωπίζει ένα προσωπικό/οικογενειακό πρόβλημα. Εκτός έμειναν επίσης οι τραυματίες Λάφερτι και Μπουσουλάτζιτς. Αναλυτικά:
«Με πρωινή προπόνηση που έγινε στο προπονητικό μας κέντρο «Α. Καρράς», ολοκληρώθηκε η εν Κύπρω προετοιμασία για τον αγώνα με τη Φλόρα Τάλιν (4/11, 17:30).
Με το τέλος της προπόνησης ο κ. Τιμούρ Κετσπάγια ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία αποκλείστηκε για προσωπικούς/οικογενειακούς λόγους ο Γκιόργκι Λόρια. Εκτός και οι τραυματίες Κάιλ Λάφερτι και Αζέρ Μπουσουλάτζιτς.
Η αποστολή της ομάδας μας αναχωρεί στις 10:00 της Τετάρτης(3/11) με ναυλωμένη πτήση για την πρωτεύουσα της Εσθονίας και στις 17:30 της ίδιας μέρας ο προπονητής μας και ένας ποδοσφαιριστής θα παραθέσουν συνέντευξη τύπου για το παιχνίδι. Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας στο στάδιο «Lilleküla» όπου θα διεξαχθεί και ο αγώνας. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ κατά τα πρώτα 15 λεπτά».

Related posts