Τίτλοι, μεγάλες βραδιές, αποτυχίες και άσχημες στιγμές. Ο Ζοσέ Σα παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.
Ο τερματοφύλακας της Γουλβς αποκάλυψε ότι δεν ήταν πάντα καλές οι σχέσεις του με τον προπονητή του στους «ερυθρόλευκους», Πέδρο Μαρτίνς. Ένα από τα γεγονότα τα οποία έχουν χαραχτεί στη μνήμη του Πορτογάλου γκολκίπερ από την περίοδο που ζούσε στη χώρα μας, είναι όταν του είχαν κλέψει το δακτυλίδι αρραβώνα το οποίο προοριζόταν για την αγαπημένη του και σύζυγό του, Ρακέλ.

Διαβάστε το μέρος της συνέντευξης, το οποίο έχει δει το φως της δημοσιότητας

Ποια ήταν η πρώτη σου εντύπωση όταν έφτασες στην Ελλάδα;
«Πολύ ανοργάνωτα. Πολύ ζέστη. Ο καιρός είναι καλός, είναι πάντα ηλιόλουστος. Σπάνια βρέχει. Οι συνθήκες στον Ολυμπιακό είναι καλές, έχει ωραίο γήπεδο. Τα υπόλοιπα γήπεδα δεν είναι έτσι. Το κλίμα στον Ολυμπιακό είναι απίστευτο, αλλά το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι κάτι ιδιαίτερο γενικότερα. Το καλό είναι ότι έπαιξαν (σ.σ. Ολυμπιακός) Champions League και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ήταν ένας από τους λόγους που πήγα εκεί».
Γνώριζες τον Πέδρο Μαρτίνς από τη Μαδέιρα (σ.σ. όταν συνυπήρξαν στη Μαρίτιμο), είδες διαφορές;
«Ναι. Ήμουνα πιο ώριμος και είχε πλέον περισσότερα ποδοσφαιρικά χρόνια στην πλάτη του. Οι σχέσεις μας αναπτύχθηκε στην Ελλάδα. Στη Μαρίτιμο με έβαζε να παίζω, μετά με άφηνε εκτός, δίχως να μου εξηγεί το λόγο. Του κρατούσα μια κακία για αυτό. Το ξεπεράσαμε στην Ελλάδα, είχαμε πλέον καλές σχέσεις».