Για αλλού ξεκίνησε ο Οθέλλος στην β’ κατηγορία και αλλού βρίσκεται μετά από έξι αγωνιστικές και αυτός ήταν και ο λόγος που χώρισαν οι δρόμοι με τον προπονητή Μιχάλη Σεργίου.
Η ομάδα άρχισε το πρωτάθλημα έχοντας στο μυαλό ακόμα και την άνοδο και αυτή την στιγμή βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις τέσσερις βαθμούς.
Στην ομάδα της Αθηαίνου γύρισαν σελίδα με την πρόσληψη του Δάνου Δαμιανού, ενός προπονητή που γνωρίζει πολύ καλά την β’ κατηγορία και με αυτόν στον πάγκο θα προσπαθήσουν να αρχίσουν την αντεπίθεση.
Αυτό θα προσπαθήσουν να το κάνουν από το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στον Ονήσιλο εκτός έδρας όπου θα κάνει και το ντεμπούτο του ο νέος προπονητής. Μια νίκη εκτός έδρας επί μιας ομάδας που έδειξε πολύ καλά στοιχεία και βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα θα αλλάξει την ψυχολογία στην ομάδα του Οθέλλου και θα δώσει το έναυσμα για την αντεπίθεση.
Ο νέος προπονητής δούλεψε από το ξεκίνημα της τρέχουσας εβδομάδας, προσπάθησε να περάσει κάποια πράγματα από την δική του φιλοσοφία και να διορθώσει κάποιες αδυναμίες με στόχο να παρουσιαστεί καλύτερος ο Οθέλλος στο παιχνίδι του Σαββάτου και να πανηγυρίσει την δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα.
Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής και η βαθμολογία:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (19:00)
ΕΝΠ – ΠΟ ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (14:30)
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ – ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡ.
ΟΝΗΣΙΛΟΣ – ΟΘΕΛΛΟΣ
ΑΣΙΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
ΕΡΜΗΣ – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (14:30)
ΑΧΥΡΩΝΑΣ – ΑΚΡΙΤΑΣ
ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ – ΑΛΚΗ