Ένας και μοναδικός είναι ο ο στόχος της Ομόνοιας στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ (17:00 Primetel 1/Live balla.com.cy) και δεν είναι άλλος από την επιστροφή στις νίκες και ταυτόχρονα την επιστροφή της ηρεμίας στην ομάδα.
H προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τα γνωστά προβλήματα των Κούσουλου και Μποτεάκ, ενώ εκτός θα μείνει και ο τιμωρημένος Σέχου.
Είναι σημαντικές οι απουσίες αλλά σημαντικές είναι και οι επιστροφές. Γκόμεθ και Μπασιρού αυτή την φορά θα είναι διαθέσιμοι και θα αποτελέσουν το δίδυμο στη μεσαία γραμμή, ενώ ακόμα πιο έτοιμος θα είναι ο Μιξ Ντίσκερουντ ο οποίος επίσης θα πάρει φανέλα βασικού αριστερά στην επίθεση.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Φαμπιάνο έχοντας μπροστά του σαν κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Γιούστε και Λανγκ. Δεξιά θα κινείται ο Χούμποτσαν και αριστερά ο Λέζιακς.
Στη μεσαία γραμμή τα είπαμε για Μπασιρού και Γκόμεθ, αριστερά θα παίξει ο Μιξ, ενώ μένει να δούμε ποιον θα επιλέξει ο Μπεργκ για το δεξί άκρο με τους Λοίζου και Ζαχαρίου να διεκδικούν την θέση.
Για το δίδυμο στην επίθεση ο Μπεργκ έχει πέντε επιλογές για να επιλέξει από αυτές τους δύο για να αγωνιστούν. Αναφερόμαστε σε Τσέποβιτς, Ατιέμγουεν, Κακουλλή, Ντούρις και Παπουλή.