Σκηνικό με τρία σερί ματς χωρίς νίκη, η Ομόνοια πάει ένας χρόνος να το ζήσει και όλοι στο «πράσινο στρατόπεδο» απεύχονται» να ζήσουν ξανά ότι έζησαν την περίοδο Οκτώβριος-Νοέμβριος 2020 και πιο συγκεκριμένα από τις 22 Οκτωβρίου μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.
Εκείνο ήταν το χειρότερο διάστημα με τον Μπεργκ στον πάγκο με εννιά σερί ματς χωρίς νίκη σε Κύπρο και Ευρώπη.

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι ανάλογο αποτυχημένο σερί φέτος θα είναι καταστροφικό. Γιατί φέτος οι ομάδες είναι λιγότερες, ενώ μετά από πέντε αγωνιστικές κανείς δεν μπορεί να πει ότι.. «πάω να κάνω 4 ή 5 παιχνίδια σερί με νίκες για να καλύψω την διαφορά». Όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και ο τίτλος του φαβορί έχασε την αξία του.
Μοιραία επανέρχεται στη μνήμη όλων εκείνο το κακό διάστημα αλλά όπως και να το κάνουμε άλλο τρία σερί ματς χωρίς νίκη και άλλο εννιά.


Η Ομόνοια έχει και την ποιότητα και την εμπειρία να ανακάμψει και η διακοπή ήρθε γάντι προκειμένου η ομάδα να ηρεμήσει, να επιστρέψουν κάποιοι από τους τραυματίες και να δουλέψουν για να παρουσιαστούν καλύτεροι αν και με 15 διεθνείς δεν είναι εύκολο. Η ηρεμία μετρά την δεδομένη χρονική στιγμή, η Ομόνοια την χρειάζεται και θα την αποκτήσει στην διακοπή για να πάει με καλύτερες προϋποθέσεις στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.