Ο Λάγιος Ντετάρι βρέθηκε στις εξέδρες του “Καραϊσκάκης” για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και κατά την αποχώρησή του από το φαληρικό γήπεδο δεν έκρυψε την αγάπη του για τους ερυθρόλευκους.

Υπό το βλέμμα του Λάγιος Ντέταρι, ενός ανθρώπους που έχει λατρευτεί από τους φίλους του Ολυμπιακού και παραμένει εκ των αγαπημένων ξένων που έχουν φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής (3/10) το μεγάλο παραδοσιακό ντέρμπι των Πειραιωτών με τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο Μαγυάρος παλαίμαχος μεσοεπιθετικός βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στην Ελλάδα συμμετέχοντας σε φιλικό Ούγγρων παλαιμάχων με παλαιμάχους της ΑΕΚ και ζήτησε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού πρόκληση για το ματς, με το αίτημά του να ικανοποιείται και να δηλώνει το παρών.

Παρά το γεγονός πως η νίκη δεν ήρθε, ο Ντέταρι δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να βγάλει φωτογραφίες με κόσμο των Πειραιωτών ενώ ήταν ξεκάθαρος για τη σχέση αγάπης που τον δένει με τον Ολυμπιακό λέγοντας την εξής ατάκα μπροστά στην κάμερα του Intime Sports: “Γαύρος είμαι”.

Μιλώντας μάλιστα στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Mega, δήλωσε χαρακτηριστικά:

Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί όλος ο κόσμος με αγαπάει και λίγο στενοχωρημένος γιατί η ομάδα δεν κέρδισε σήμερα. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι, η ομάδα δεν έβαλε γκολ και έμεινε το 0-0. Νομίζω πως ήταν σωστό αποτέλεσμα.

Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ωραία. Ο Ολυμπιακός φέτος πήρε πρωτάθλημα και με τον κόσμο δεν είναι καλύτερος μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο”.