Βαριά ήττα με 5-1 από την ΑΕΛ γνώρισε η Ανόρθωση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος futsal αλλά σύμφωνα με τον φουτσαλιστή της «Κυρίας» Νικόλα Φιλίππου ο οποίος μίλησε στο balla.com.cy, το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.
«Σίγουρα η ΑΕΛ ήταν πιο έτοιμη από εμάς αλλά το 5-1 σε καμιά περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, δεν ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά. Εμείς αργήσαμε να αρχίσουμε προετοιμασία και ξέραμε ότι θα μας στοίχιζε στο ξεκίνημα και ειδικά σε αγώνες με μεγάλους αντιπάλους. Η ομάδα μας είναι καινούρια και χρειαζόμαστε κάποια παιχνίδια και 1-2 νίκες για να ρολάρουμε» μας είπε ο Φιλίππου.
Παρά την βαριά ήττα στην πρεμιέρα, όλοι σας συμπεριλαμβάνουν στα φαβορί για την μάχη του τίτλου μαζί με ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και ΑΕΛ: «Συμφωνώ. Πρόκειται για τέσσερις δυνατές ομάδες που μπορεί η μία να νικήσει την άλλη οποιαδήποτε στιγμή. Είναι και η ΑΕΚ την οποία κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει».
Μπορεί η Ανόρθωση να επιστρέψει την κορυφή του Κυπριακού futsal; «Και βέβαια μπορεί, αυτός είναι ο στόχος. Όταν βρούμε τα πατήματα μας και πάρουμε κάποιας νίκες θα μπούμε στον δρόμο μας και θα δώσουμε την δική μας μάχη με τις άλλες δυνατές ομάδες. Θα είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα».

Χρίστος Χρίστου